Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur.

Ticari Vize

RUSYA KONSOLOSLUĞU TİCARİ VİZE  EVRAKLARI 

1. Pasaport
2. 2 Adet Fotoğraf
3. Rusyada Firmadan Davetiye
4. Bilgi Formu
   * Adı Soyadı :
   * Kızlık Soyadı :
   * E-Mail Adresi :
   * İşyeri Adı / Ünvanı:
   * İşyerindeki Görevi:
   * İşyeri Adresi:
   * İşyeri Telefonu:
   * Ev Adresi:
   * Ev Telefonu:
   * Cep Telefonu:
   * Rusyada Gidilecek Şehir:
   * Seyahat Başlangıç Tarihi:
5. Uçak & Otel Rezervasyonu

İçeriği Paylaş

En Çok Okunanlar