Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye edilir. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir. Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösterilmesi tavsiye olunur.

Ticari Vize

MISIR KONSOLOSLUĞU TİCARİ VİZE EVRAKLARI 

1- Şirket Antetli Kağıdına Seyahat Detaylarınızı Belirten İmza Yetkilisi Tarafından İmzalı Kaşeli İngilizce Dilekçe
2- Pasaport Fotokopisi
3- Kimlik Fotokopisi
4- Otel ve Uçak Rezervasyonları 
5- 2 adet Fotoğraf (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş)
6- Görüşmeye Gidilecek Firma Tarafından Düzenlenmiş Davet Mektubu
7- Seyahat Edecek Kişinin İletişim Bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)